#recomandare Anomalii

De Sadie Turner

Marele Razboi Tehnologic, care a durat cateva clipe, a distrus lumea. Pamantul, asa cum il stim, nu mai exista. In urma exploziilor reactoarelor nucleare,  Europa, America de Sud, Antarctica si mari parti din celelalte continente s-au scufundat. Bolile, epidemiile, ploile radioactive au decimat populatia si aproape au distrus ecosistemul.

Gratie noului lider, Sobek Vesely omenirea a mai primit o sansa, o lume pacifista, fara conflicte si razboaie, in care oamenii traiesc perfect sanatosi, fericiti si ascultatori, indrumati si protejati de noua tehnologie Tertiar. Acesta ii conecteaza la un sistem in care totul e programat, in care destinul fiecaruia e trasat de la o varsta frageda. Taberele Monarch asigura succesul imperecherilor, prin imprimare, intre parteneri cu caractere perfect compatibile.

Drumul catre fericire e asigurat iar motto-ul atins:

Satisfactia aduce fericirea, iar fericirea aduce pacea.

Lumea traieste in comunitati, patronate de un singur guvern, fara granite regionale, in care puterea e in mana unui singur om, Sobek Vesely, cel care a salvat lumea de la disparitie, liderul respectat si admirat.

Dar sistemul nu e perfect asa cum se sustine. Are si puncte slabe. Sunt locuri in care Tertiarul nu functioneaza, avand frecventa redusa, locuri in care satelitii nu patrund, locuri in care Rezistenta, Societatile Subterane, gandesc si actioneaza neconstranse de reguli si doctrina, incercand sa-si recapete independenta.

Cei ce traiesc in Subteran sunt paria, proscrisi, rebuturi, ciumati, ei sunt Anomaliile intr-un sistem perfect.

Dar, daca lumea, asa cum ti-a fost aratata, este doar o fatada pentru un adevar cumplit? Daca Anomaliile sunt baietii buni? Daca ei sunt rasa superioara? Daca specia salvatoare nu e umana? Si daca speciile au trait impreuna si s-au amestecat, de care ar trebui sa-ti fie mai teama? De pur sange sau de hibrizi? Daca sistemul spala creiere si doar le indoctrineza prin teroare?

In cine ai incredere? Cu cine te aliezi? Ce parte sustii?  Care-i prieten si care-i dusman?

Am cautat continuarea si sunt foarte dezamagita ca n-am gasit nimic. Nu se poate termina asa!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s